Üzemi folyamatos (in-line) homogenizálók / diszpergálók

MEGATRON® ipari homogenizátor vonal
Teljesítmény: 12 - 150.000 liter / perc
Nyomás: legfeljebb 6 bar (kérésre nagyobb nyomási elérhető)
Hőmérséklet: 90 ° C-ig (igény szerint magasabb hőmérséklet is elérhető)
1, 2 és 3 fokozatú berendezés is elérhető
Egyszeres és dupla tengelytömítés
Különböző diszpergáló generátorok elérhetőek a durvább és finomabb aprítás érdekében
Magas minőségű és energiahtékony hajtóművek fordulatszám-szabályozással
Különböző felületi minőségek
ATEX kivitel
A MEGATRON® vonal többfokozatú diszpergáló és homogenizáló berendezéseket tartalmaz, folyamatos vagy visszakeringetett termeléshez. Ezekkel a rendszerekkel finom diszperzió vagy emulzió készíthető, például gyümölcslevek, smoothiek vagy jégkrémek, de akár kozmetikai termékek gyártásakor.
Teljesítmény: 12 - 150.000 liter / perc
Nyomás: legfeljebb 6 bar (kérésre nagyobb nyomási elérhető)
Hőmérséklet: 90 ° C-ig (igény szerint magasabb hőmérséklet is elérhető)
1, 2 és 3 fokozatú berendezés is elérhető
Egyszeres és dupla tengelytömítés
Különböző diszpergáló generátorok elérhetőek a durvább és finomabb aprítás érdekében
Magas minőségű és energiahtékony hajtóművek fordulatszám-szabályozással
Különböző felületi minőségek
ATEX kivitel
A MEGATRON® vonal többfokozatú diszpergáló és homogenizáló berendezéseket tartalmaz, folyamatos vagy visszakeringetett termeléshez. Ezekkel a rendszerekkel finom diszperzió vagy emulzió készíthető, például gyümölcslevek, smoothiek vagy jégkrémek, de akár kozmetikai termékek gyártásakor.
Kapcsolódó alkalmazások
Production of foamed Praline filling without emulsifiers.
Könnyen kenhető vajhab
High-quality egg white powder using an efficient drying process.
High-quality food colorants powder using an efficient drying process.
High-quality food flavor powder using an efficient drying process.
High-quality instant coffee powder using an efficient drying process.
High-quality microalgae powder using an efficient drying process.
High-quality milk powder using an efficient drying process.
High-quality pea protein powder using an efficient drying process.
High-quality tea powder using an efficient drying process.
High-quality whey protein powder using an efficient drying process.
Homogenous solution for the analysis of bitter acids in beer.
Natural production of butter foam without emulsifiers.
Production of foamed Praline filling with improved creaminess.
Production of foamed Praline filling without emulsifiers.
Supreme ice cream foams
Vaccines from chicken embryos