Rólunk

A Donau Lab Kft az 1990-es évek elején kezdte magyarországi tevékenységét. Mint a svájci székhelyű Donau Lab csoport tagja, a cég neves svájci, német és olasz műszergyártók termékeinek forgalmazója és szervize.

2013-ban egy svájci szakmai befektető létrehozta az LPP Group AG-t, amely ezután megvásárolta a Donau Lab cégcsoportot. Az új tulajdonos elkötelezett a cégcsoport további működtetése iránt, így a Donau Lab Kft továbbra is változatlan termékprogrammal és szolgáltatásokkal áll magyarországi vásárlói és partnerei rendelkezésére.

A termékkínálatunkban található eszközök széles körben használhatóak az analitikai kémia, a kémiai szintézis, az élet- és anyagtudományok területein illetve az általános laboratóriumi gyakorlatban. Tevékenységünk a berendezések forgalmazása mellett kiterjed azok felhasználásával kapcsolatos tanácsadásra és helyszíni szervizszolgáltatásra is.

Küldetésünknek tekintjük, hogy termékeink a legmegfelelőbb felhasználási területre kerüljenek és vásárlóink a leghatékonyabban és legeredményesebben használhassák azokat.