Több, mint 40 éves tapasztalatával a svájci bázisú Micro-Macinazione S.A. a gyógyszeripari és finom vegyipari mikronizáló berendezések és szolgáltatások legkompetensebb gyártója.

A cég 3 üzemből áll, kettő közülük megfelel a cGMP követelményeknek, amelyek kizárólag mikronizálási szolgáltatásokat nyújtanak az FDA és Swiss Medic rendszeres ellenőrzése alatt, és a japán hatóságok által is minősítettek. Ezt a két részleget 27 légsugaras malommal, 2 őrlő malommal, steril fülkékkel és pneumatikus szállítószalagokkal szerelték fel, ezzel Európa legnagyobb mikronizációs kapacitásával rendelkeznek (több mint 1000 tonna/év). A harmadik üzem standard vagy teljes mértékben felhasználóra szabott berendezéseket gyárt, akár saját szükségleteikre, akár a világszerte található felhasználók számára.

A Micro-Macinazione egyedileg kiemelkedő szakértelemmel bír mind a mikronizálás, mind a tervezés területén egyaránt. A kompetenciák közti együttműködés és a K+F részleg az új fejlesztő központban lehetőséget kínál számukra, hogy az API és HAPI mikronizálási eljárásokat fejlesszék, továbbá új, innovatív technológiákat dolgozzanak ki a rosszul oldódó hatóanyagok oldékonyságának javítása érdekében.